tirsdag 16. juni 2009

Nå skulle du stemt KrF


Juni måned er som regel kjent for begynnelsen på en herlig og etterlengtet sommer. Det kan også for mange være kjent som måneden preget av eksamen etter eksamen og mye skolestress. 

For de fleste studenter er det nok det sistnevne de fleste kjenner seg igjen i. Selv om mange tusen studenter sliter seg gjennom den kanskje mest strevende måneden i året, får de ikke utbetalt studiestøtte denne måneden. Nei den blir nok desverre bare utbetalt mellom august og mai måned. 

Juni er jo kanskje den måneden studentene trenger det mest. Flere studenter må og burde arbeide mindre denne måneden for å kunne øve seg opp til vanskelige eksamener og avsluttende prøver. Med dagens ordning blir de presset til å bruke kostbar studietid til å arbeide for å i det hele tatt kunne brødfø seg. 

Heldigvis har KrF kommet frem til en enkel og grei løsning. studiestøtte også i JUNI! Hvorfor skal det i det hele tatt være noe spørsmål om det? Hvis regjeringen kan gi Røkke mange milliarder bør vel også studentene få brødfø seg i den mest hektiske månenden i året!?

Det må såklart nevnes at KrF også vil sette studiestøtten til 1,5G det tilsvarer idag 105 000 kroner. 1,5G vil si at støtten øker i takt med pris og lønnsnivået i landet isteden for å stå på stedet hvil.

Det er på tide at vi får en regjering som bruker penger på de viktige tingene, og ikke bare rike Røkker. Vi trenger en regjering med et sterkt KrF! 

5 kommentarer:

  1. typsik Kristne og klage på Røkke, bare for prestene tjene lite...

    SvarSlett
  2. Kjekt at du skrev kristne me stor K =D

    SvarSlett
  3. Ja, studiestøtte i juni er genialt!!
    Kjekk blogg du har, Ruben ;)

    SvarSlett
  4. Herlig Ruben! Godt at KrF er for at de studentene regjeringen har gjort fattige, nå skal få muligheten til å bli ordentlige studenter! Det er et godt steg å ta, men det går ann å bli enda mer aggresive i studentpolitikken!

    Hva med å kjempe for HELTIDSSTUDENTEN? En student som har mulighet til å bruke hele sin tid på den viktigste oppgaven; nemlig å studere! Sånn som det er nå, må studenten priorietere å sitte i kassa på Rimi, i stedet for å lese til eksamen! Heltidsstudenten er jeg gira på at noen skal få til!

    SvarSlett
  5. Good John Anders!

    Eg e heilt enige i at heltidsstudenten må få mer fokus, någe den vil med KrF sin politikk =)

    Det eg derimot stille litt sprørsmålstegn ved, e om studenter virkelig vil slutta i jobb? Som regel har de ikkje dagevis med lesing, det komme som regel ved terminslutt. Eg tror personlig at alle har godt av å jobba. Mange ville nok ha kjeda seg som heltidsstudenter, sjøl om det e d staten må legga opp te =D

    SvarSlett